Wuhuuu – ny bil!!! Endelig…

Finally...

Finally…

Efter mange ugers søgen har jeg endelig fundet og købt min nye bil – og jeg er SÅ glad!!!

Min nye bil...

Min nye bil…

Det er virkelig en jungle at købe bil herovre, og der er…

…mange fælder og overvejelser der skal gøres, så det er ikke så nemt som man går at drømmer om i Danmark. Plus ens bil er jo bare så vigtig her, da man tilbringer utrolig meget tid i den pga de store afstande, så man vil gerne have en bil man kan stole på – og så må den selvfølgelig også gerne være cool 😉

Jeg har seriøst været helt vejen rundt og tilbage, men igår blev jeg endleig den lykkelige ejer af denne nye Mini Cooper S med specielle sorte detaljer (som gør den så cool synes jeg) – som jeg er SÅ glad for.

Happy, happy, happy...

Happy, happy, happy…

Den kører som en drøm og er bare mega cool – jeg er en lille heldig og glad pige…

 

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply