Worry makes you fat!!!

 

DeMarieau...

DeMariea…

Nu er det ved at være min sidste uge – i denne omgang – her i LA.

Jeg har virkelige trænet igennem mens jeg har været her. Jeg har været til bootcamp (Big Mike’s ultimate beach workout – som virkelig kan anbefales) på stranden 3 morgener om ugen, løbet, hiket osv – og så har jeg boksettrænet et par gange om ugen med verdens gladeste menneske – DeMariea.

Han er seriøst…

…altid et stort smil, og man kan ikke andet end at blive i godt humør i hans selskab. Samtidig er han også en super sej bokser, som virkelig har lært mig meget, og fået presset mig nye steder hen, selvom jeg har bokset i mange år efterhånden…

All you need for a killer workout...

All you need for a killer workout…

Vi har bl.a. sparret – dvs. vi begge har haft handsker på og så bokset mod hinanden – hvilket man jo faktisk gøre overalt. Så vi startede med at mødes i en bokseklub, men rykkede senere ud i parker og så idag på Venice Beach – SÅ fantastisk.

Tænk at man kan være så heldig at kombinere boksetræning – som jeg elsker – med en af verdens dejligste locations….I feel blessed!

Whats not to love....og det er endda på en overksyet dag...

What’s not to love….og det er endda på en overskyet dag…

Jeg har som sagt virkelig trænet igennem mens jeg har været her, og føler mig i tip top form. Desværre kan jeg (som mange kvinder) have en tendens til at tage sorgerne på forskud og tænke – hvad hvis jeg ikke kan holde det når jeg kommer hjem…osv…SÅ dumt – I know it!!!

DeMariea siger derfor altid til mig “Stop worrying, Julie – worry is what make you fat”!!

Og jeg forstår faktisk godt hvad han mener:

Når man til tider overtænker ALT med mad/træning – som jeg har en tendens til at gøre – så stresser man kroppen.

Når kroppen stresser, fungerer den absoult ikke optimalt, og den kan gå i en form for panik, og tro at den bliver straffet eller skal i “kamp” og den er derfor indrettet sådan at den derfor gemmer fedt i depoter, da den ikke ved hvad der kommer til at ske og vil sikre sig at vi kan overleve. Hvilket jo er smart, men på ingen måde nødvendigt pt., men noget jeg fremtvinger ved at stresse den!

Hvis man derimod spiser sundt og varieret – og så i ny og næ hygger sig med hvad med man lyst til – træner og behandler sin krop godt, så vil man i det lange løb få en meget gladere – OG flottere krop. Kroppen er en maskine der skal plejes, men man skal også passe på den – og ingen af os fungerer optimalt under stres eller for meget pres.

All you need for a killer workout....

Dagens gear….

Så lev sundt og balanceret og LAD VÆR med at stres dig selv eller din krop unødvendigt – især over mad. Selvom det er lettere sagt end gjort, så ved de fleste af os godt hvad vi skal gøre – og spise/holde os fra – for at at fungere optimalt (eller tabe os hvis det er det vi vil).

Så drop slankekurerne – og undskyldningerne – og på med løbeskoene og nyd grønsagerne….hahah – eller noget i den dur 😉

Alt med måde….

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

One Response

Leave a Reply