Wonderful Copenhagen – bryllup, møder og happy days!!!

Viggo Vagnby's smukke plakat "Wonderful Copenhagen"...

Viggo Vagnby’s smukke plakat “Wonderful Copenhagen”…

Yay idag lander jeg i København – hvor jeg skal være de næste par uger!!!

Jeg har ikke været hjemme i lang, lang tid, og jeg glæder…

…mig SÅ overdrevet meget til at se familie, venner, kollegaer osv. Yay yay yay… Det bliver helt fantastisk at være tilbage. Men det kan desværre godt være jeg ikke er så aktiv på bloggen her de næste par uger, da det bliver dog nogle MEGA travle dage – med bryllup (ikke mit eget endnu dog – hahaha), middage, møder, arbejde, sjov og ballade – der kommer til at ske noget non stop – men det er trods alt også sådan jeg bedst kan lide det!!!

Wonderful Copenhagen og wonderful life!!!

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply