Weekendtur og fødselsdag…

I denne weekend har jeg været et smut i St. Louis, hvor min mor pt bor en del af året…

Love you Mom...

Love you Mom…

Hun havde nemlig fødselsdag igår – og det skulle selvfølgelig fejres!!!

Jeg kom…

…torsdag aften og tog hjem sent igår søndag – og vi havde de dejligste dag.

Vi fik rigtig mor/datter hygget, grint, SPIST, spillet tennis og set en masse – og det var så skønt bare at have tid til hinanden, og ikke have alt muligt vi SKULLE nå – men bare kunne gøre lige hvad vi havde lyst til.

Forår i luften...

Forår i luften…

På vej til middag....

På vej til middag….

The Arc i St. Louis er byens varemærke og ligger i dorntown...

The Arc i St. Louis er byens varemærke og ligger i dorntown…

Alt i alt den dejligste weekend, og hvor skal man dog huske at værdsætte sine forældre HVER eneste dag!

Det er virkelig noget af det hårdeste ved at have base i Los Angeles pt – nemlig at være SÅ langt fra dem man holder af. Så jeg værdsætter hvert eneste sekund jeg har med dem, og suger minderne til mig.

Verdens sejeste fødselsdagsbarn starter lige dagen med en omgang tennis...

Verdens sejeste fødselsdagsbarn starter lige dagen med en omgang tennis…

Tillykke min dejlige mor og tak for nogle skønne dage…

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply