Vipper og bryn part 2 – samt et lille ekstra fif…

 

Happy me....

Happy me….

For nogle måneder siden skrev jeg om en ny fantastisk opdagelse jeg havde gjort mig – (læs indlægget her) i hvertfald i forhold til mine bryn og vipper – og jeg lovede at lave en lille update, så den kommer her :)

Favoritter...

Favoritter…

Jeg har jo brugt produkterne siden og de er seriøst SÅ fantastiske :) Jeg er ret sensitiv overfor mange produkter, og kan som jeg også skrev sidst ikke tåle fx limen i eyelash extentions og heller ikke i M2 produkterne osv – så jeg er simpelthen SÅ glad for at jeg endelig har fundet nogle produkter der bare er FANTASTISKE og som giver tydelige resultater…

Vipper og bryn...

Vipper og bryn…

Vipper og bryn...

Vipper og bryn…

Vipper og bryn...

Vipper og bryn…

Sorry for de elendige billeder – men håber I kan få et indtryk af at jeg altså har ret vilde vipper pt :) og flotte bryn, hvor mine “huller” endelig er ved at være fyldt ud – jubiiii (det har jeg seriøst ventet på siden jeg var 19 år og plukkede dem alt for tynde…)

Vipper...

Vippe produkter…

 

Bryn...

Bryn produkter…

Og så bare en sidste lille yndling herfra – som er en slags 3 i 1 :) Det er en olie til håret, som man kan komme i mens det er vådt og så plejer og passer den håret når man tørrer det osv OG giver shine. Men den kan også bruges som treatment produkt, hvor man enten massager den ind i hovedbud og hår og sover med den og så vasker den ud næste morgen – og det giver det lækreste blødeste hår. Og så kan den faktisk også bruges som olie til kroppen hvis man har brug for lidt ekstra pleje – I LOVE IT!!!! Og så dufter den skønt….

Hår....

Hår….

Bare et par små fif herfra – jeg køber dem alle gennem min frisør Pernille – men hvis I ikke lige er i nærheden af København, så kan man også kontakte http://www.oneblackcar.com – der forhandler produkterne :)

Enjoy

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply