Vinterstøvler – den evige kamp…

For mig er det samme problem hvert år – kulden og vejret kommer bag på mig, og jeg synes pludselig overhovedet ikke at jeg har nogen sko eller støvler der kan bruges. Ikke all around ihvertfald. Enten er de pæne, men alt, alt for kolde ellers er de super varme, men bare ikke skide smarte 😉

Wuhuuu – men endelig fandt jeg dem – det var kærlighed ved første blik med disse boots fra “Freebird by Steven” (KNOX – black) – og jeg måtte eje dem!

Jeg kommer til at leve i disse hele vinteren...

Jeg kommer til at leve i disse hele vinteren…

Desværre var jeg for en gangs skyld……fornuftig, og besluttede at jeg lige skulle trække vejret og tænke over det (SÅ DUMT!!).

Så da jeg kom igen dagen efter var de væk – som i umulige at opdrive – nogensteder! Ej men altså!

Men stædig som jeg nu engang er, gav jeg dog ikke op så let, så den vilde jagt på nettet gik ind, og efter lang tid (og mange frustrationer) fandt jeg dem – og nu har jeg lige fået dem ind af døren – og vi er et perfekt match.

Jeg kommer til at leve i dem – jeg er SÅ glad 😉

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply