Veninder, insekter og biler…

Det er ikke altid lige let at få koordineret kalendre her i LA, da alle har super travlt, og når afstandene er så store som de er her, så svinger man ikke bare lige forbi…Igår var jeg så heldig at jeg fik lov at se ikke bare en men to af mine dejlige veninder her i LA.

Men netop derfor kan dagene også tage drejninger man måske ikke lige havde set komme…

Nu som instekt-spiser...

Nu som instekt-spiser…

Det kommer jeg til senere…

Jeg startede med at…

….mødes med min dejlige veninde Camilla til kaffe, og som sædvanlig blev vi enige om at vi skal lave en milliard projekter sammen – hun er en fantastisk manuskriptforfatter – og i det store hele er vores plan vist bare at vi skal overtage verden sammen – eller noget i den stil!!! Hahaha…

Senere på aftenen mødtes jeg med min veninde Pippi – som jeg har kendt i snart 14 år – hun var faktisk min første arbejdsgiver herovre – dengang hun havde argenturet på Playboy tøj m.m. og jeg arbejdede for hende – en sjov og skør tid…..for mange år siden!!!

Søde Pippi...som oprindelige er fra Sverige, men har boet her i 20 år snart...

Søde Pippi…som oprindelige er fra Sverige, men har boet her i 20 år snart…

Vi mødtes til middag på en ny mexicansk restaurant “Petty Cash” på Beverly Blvd, og det var super hyggeligt – og der blev afprøvet nye ting (dog kun af mig!!!)…så som insekter….mums!!! Eller…..

Insekter....en ny delikatesse...eller....

Insekter…måske ikke min nye favorit spise, men alt skal prøves…

På vejen var der lige lidt benzin problemer med min bil!!!

Jeg har før haft en Mini Cooper, men på de nye skal den sølvplade der dækker benzindækslet åbenbart IKKE drejes, men blot hives ud af!!!

Det fik jeg så vist af en sød fremmed mand, efter jeg havde kæmpet med den i ca. 5 min!!! FLOT!!!

You live and you learn right….hahaha

What to do....

What to do….

Ahhh - makes sense...

Ahhh – makes sense…

Men alt i alt en virkelig dejlig dag – man bliver sgu i så godt humør når man er omringet af seje og dejlige mennesker…wuhuuu!!!

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

One Response

Leave a Reply