Udrensning og afslapning…

Der har været knald på siden jeg kom hjem fra Los Angeles og ikke meget tid til at komme helt ned i gear!

Mmmm - så lækkert....

Mmmm – så lækkert….

Heldigvis havde jeg en aftale hos Merete (Klitgaard hos MKCPH) igår og det var virkelig tiltrængt…

At der så senere idag…

…er Anti-age messe som jeg skal ud på, går jo faktisk ret fint hånd i hånd med hinanden….

Merete havde planlagt at jeg skulle have en Gerard’s Udrensende behandling, hvor man bliver æltet igennem med en skøn massage og virkelig kommer i dybden med kroppen. Den dybe virkning af de æteriske olier som Merete bruger i massagen hjælper til både udrensning og dræning!

Hun anbefaler denne behandling når kroppen er træt, for optimal følelse af velvære. Og det var jo præcis hvad jeg havde brug for!

Behandlingen er som sagt udrensende og dybderensende for huden, den er afslappende og harmonisere – samt stimulerer dræning af væsker og reduktion af affaldsstoffer. What not to like!!!

Jeg tror ofte at mange af os (mig selv ihvertfald) glemmer at stoppe op i ny og næ og komme helt ned i gear! Hvilket er super vigtigt – for både krop og sjæl – og når man så tager sig tiden og gør det – så har man det seriøst så godt bagefter…

Jeg er ihvertfald flyvende nu…..

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply