True friends…

…hvad skulle man gøre uden dem!!!

Selv på en dårlig dag – som alle vist har i ny og næ (jeg har ihvertfald) – kan rigtige venner heldigvis altid få et smil frem på ens læber…

Humøret steg makant, da Trice midt i CVS forberedte sig på "retirement", da hun så et "gåstativ" MED tennisbolde...fantastisk!!!

Humøret steg makant, da Trice midt i CVS forberedte sig på “retirement”, da hun så et “gåstativ” MED tennisbolde…fantastisk!!!

Igår skulle jeg mødes med min veninde Trice, og vi var vist begge lidt…

…”off” – humørmæssigt – hvilket gjorde at vi var lidt utidige og ikke vidste hvad vi ville. Vi endte med at købe en kaffe, og gå en lang tur, og satte os så på en bænk og begyndte at vende verdenssituationen! Og jeg skal love for at vi kom vidt omkring – arbejde, kærlighed, børn, fremtid, livet – ja you name it – men det var ret fantastisk og det gav os begge virkelig meget energi og af det opstod nye og fantastiske ideer til ting vi kan udrette og skabe, og vi gik derfra i super godt humør…SÅ dejligt!

At det så endte med en noget fjollet seance i den lokale CVS, hvor der lige skulle købes tyggegummi, er så bare glasur på lagkagen – hahaha!

Hold kæft hvor jeg elsker mine venner – de er unikke hver og en – og jeg ville ikke undvære dem for noget i verden…

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply