Trekløveret genforenet…

Det var pludselig utrolig lang tid siden jeg havde set to af mine absolut favorit personer i denne verden, og det gik jo virkelig ikke…

Hyggelig frokost....trekløveret genforenet!!!

Hyggelig frokost….genforenet!!!

Vi har alle tre haft sindsyg travlt med arbejde, samt jeg har været i LA, Laura i NY og Neel i Vietnam…

…Men nu er vi heldigvis alle kommet hjem, og vi kunne endelig samles for første gang i mange måneder….

Og det var SÅ dejligt at se pigerne igen – der blev hygget, snakket og planlagt store ting for fremtiden – over en frokost på Pastis….helt perfekt!!!

Vi har allerede rigtig mange projekter i gang som vi glæder os til at udvikle og lave, men der opstår altid noget helt specielt når vi alle tre sætter os ned sammen og brainstormer.

Idag fik vi nye og spændende ideer, så nu skal jeg i gang med at skrive og arbejde videre, så vi også kan få ført dem ud i livet – sammen alle vores andre ideer og drømme – for dem har vi som sagt mange af!

Og som de fleste ved så sker der jo ingenting, hvis man ikke er villig til at kæmpe, og til tider bevæge sig helt derud hvor man ikke kan bunde – så må det briste eller bære!

Jeg sætter virkelig stor pris på både Neel og Laura – både som kollegaer og veninder – og på den energi vi har sammen.

Vi giver hinanden lysten og modet til at kæmpe for tingene, og sammen får vi et helt specielt drive frem i hinanden. Når vi tre virkelig sætter os noget for – så føler jeg at vi kan opnå alt – bare vi kæmper hårdt nok!

Tak for Neel og Laura – og for at vi har hinanden – gennem tykt og tyndt!!!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

3 Responses

 1. Line Andersen

  Det er altid skønt med gode veninder :)

  Jeg har længe ville prøve Pastis både til frokost og aften. Hvad kan du anbefale fra menukortet?

  • Julie Ølgaard

   Ja det er nemlig – og lige disse to er nogle ekstra gode af slagsen :)
   Ang Pastis, så er der virkelig meget godt på kortet – du skal virkelig prøve det!! Til frokost plejer jeg at tage Salade Nicoise eller Muslinger. Og om aftenen er der jo altid Steak Frites – som er SÅ god – men ellers kan jeg også finde på at tage 3 forretter fx. laksetataren (mums), snegle og muslinger eller lign. Normalt er deres dagens fisk også super lækker. Men som sagt – ALT på menuen er godt – så det er bare med at komme derned.
   Håber du bliver glad for det.

   Kh. Julie

Leave a Reply