Tre skønne mænd = dejligt selskab, lækker mad og masser af drinks…

Kender I det når man pludselig finder sig selv som ene pige i selskab med tre helt skønne mænd??? Det er ihvertfald ikke det værste der kan ske…

Den hyggeligste middag med tre SKØNNE mænd..David, Søren og Gustav...

Den hyggeligste middag med tre SKØNNE mænd..David, Søren og Gustav…

Især ikke når det opstår helt spontant! Jeg er vild med det!!!

Jeg har givet Gustav en jakke fra David i gave, og vi var inde for at få taget mål i butikken. David og jeg havde aftalt at vi snart skulle spise en middag og have lidt drinks inden jeg jo snart skal rejse, og vi blev derfor enige om at vi da allesammen ligeså godt lige kunne tage en “hurtig” middag på Damindra….

5 timer – og virkelig mange lækre retter og DEJLIGE ingefær drinks – senere, tumblede vi ud af restauranten og gik hjemad – og jeg er taknemmelig og lykkelig over at jeg har så skønne mennesker i mit liv…

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply