Tip of the day: Vipper, vipper og bryn…

Fyldige og lange flotte vipper er vel noget vi alle drømmer om :)

Dreaming about dreaming....

Vipper, vipper, vipper….

Jeg er født med naturligt lange vipper, men man synes vel altid at man kan bruge lidt hjælp. Jeg elsker at gå uden……makeup, men specielt her om vinteren kan man sgu godt ha brug for lidt hjælp.

Jeg fik igenne nogle måneder sat vipper på, og det var SÅ flot – men fra den ene dag til den anden blev jeg MEGA allergisk overfor limen og mine øjne hævede op, og jeg kløede over hele kroppen – det var virkelig ikke rart, og ikke noget jeg skal nyde noget af at prøve igen.

Min hud er ret sensitiv, så jeg skal passe på hvad jeg bruger af produkter – for det er sgu ikke det værd, at gå at klø eller være rød eller hævet – så hellere undvære :)

Mine nye bedste venner... ;)

Mine nye bedste venner… ;)

Men nu har jeg fundet et nyt produkt (eller 2) som jeg ELSKER.

Det er en serum – RevitaLash – som jeg bruger på vipperne hver aften (og den anden på brynene – RevitaBrow), og så stimulere den væksten af hårene, så de bliver længere og tykkere, og jeg er VILD med det.

Jeg har brugt det ca. 1 måned nu og jeg kan virkelig se forskel – mine vipper er SÅ flotte – og jeg har INGEN gener. What’s not to like :)

Et lille fif herfra (jeg har fået mine gennem min frisør Pernille Jensen).

Det er evt. en skøn adventsgave ide tænker jeg :)

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply