Tip of the day: Træning og ferie….part 1(løb)

Jeg har det bedst når jeg får rørt mig, og jeg har derfor altid mine løbesko med når jeg skal på ferie. Om det er storby, solferie eller andet, så synes jeg det er skønt at starte dagen med en løbetur (alt mellem 5 og 10 km) og nogle øvelser (mave og arme) bagefter. Igår løb jeg i Notting Hill, ned af Portobello Road og rundt i området. Det er en fed måde at opleve byen på, og for mig er det den perfekte start på dagen…

Der er selvfølgelig dage, hvor man ikke orker det, men så er det bare med at tage musik i ørene og så afsted. Man har det jo så godt bagefter…

På vej ud at løbe. Nike sko og tøj, Jimmy Choo solbriller

Bagefter en stor god velfortjent morgenmad, og så afsted til wimbledon….

“Le Pain Quotidien” er en kæde der ligger mange steder i verden. Den er økologisk og maden er altid super god og let….

Kaffe og en lille croissant…..(min mors favorit)

Kaffe og frugt…(min favorit)

…med æg, svampe, salat og groft brød! Mums…

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply