Tip of the day: Teater i London…..

South Downs and The Browning version…

Jeg er et lille smut i London sammen med min mor, da jeg har inviteret hende til Wimbledon. Vi er begge er tennisfans, og vi har altid snakket om at vi gerne ville afsted, så i år tænkte jeg at nu skulle det være. Vi tog et par ektstra dage i London, og så skulle vi selvfølgelig se noget teater. Igår så vi “South Downs/The Browning version” (der faktisk er 2 stykker i 1), og specielt det første var virkelig godt. Hovedrollen i “South Downs” var en helt ung dreng (Alex Lawter), som spillede fuldstændig fantastisk. Det handlede om livet på en kostskole, men var tilsat en masse humor og det var super skarpt skrevet og instrueret. Det er klart et besøg værd hvis du er i London inden d. 21 juli…

Alex Lawther – en ung og super dygtig skuespiller…

Harold Pinter Theatre – et smukt gammelt teater…

Bagvæggen på scenen inden forestillingen gik igang – det var en super stilren og flot scenografi…

En skøn reataurant…kan virkelig anbefales!

Først spiste vi på en lækker thai/japansk restaurant “Busaba Eathai”, og det var den perfekte afsluning på en dejlig dag i London!

Idag: Wimbledon…..glæder mig!!!!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

One Response

  1. it`s my first time on ur blog. I discovered it by Andy ur freind and her blog, let met tell u that u r gorgeous!!! and i really really like all ur outfits!! Forgive me if my English isnt the best but….im still studying it!!! Definitely im gonna follow u because i would like to continue seeing ur amazing looks and trips!! xoxo!!

Leave a Reply