Tip of the day: Sundt vinterhår…

Uhhh hvor er det altså blevet koldt og surt udenfor…men det er jo som med alt andet bare om at finde de postive ting frem, og lære at fokusere på dem i stedet.

Man må jo få varmen indenfor, og hygge sig med dem man holder af – og så ellers klæde sig godt på, og nyde solen når den endelig er der…

Men alt dette kulde/varme er super hårdt for vores hud, men bestemt også for vores hår, og det tror jeg nogle gange at vi glemmer. Så nu tænkte jeg at det var på tide at komme med et lille fif herfra, så dit hår kan komme helskindet igennem vinteren – fuldt af fugt og shine…

Tromborg shampoo og Conditioner

Tromborg shampoo og balsam…

Jeg har selv lige fået øjnene op for…

…Tromborgs hår produkter – og jeg er vild med dem.

Jeg bruger Deluxe Herbal Shine & Repair Shampoo, som er fyldt med super økologiske og naturlige ingredienser. Den reparerer håret og giver et naturligt lækkert hår uden spaltede ender og fyldt med glans. Samtidig skulle den være med til at fremme hårvækst – og det kan jeg jo godt lide!

Bagefter bruger jeg som balsam: Conditioner Aroma Therapy – der tilfører håret næring og styrke. Den beskytter håret og mindsker spaltede spidser. Den gør mit hår super blødt og glansfuldt – og det føles Så lækkert.

Min hårkur fra Oribe...

Min hårkur fra Oribe…

1 gang om ugen får mit hår også en hårkur – selv bruger jeg “Oribe – Masque for Beautiful color” som virkelig også er god. Man kan seriøst se og mærke at håret får tilført masser af fugt, og det har det SÅ godt bagefter.

Så mon ikke jeg nok skal klare mig igennem vinteren – det håber jeg :)

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

3 Responses

  1. Diana

    De lyder meget lækre! Ville virkelig gerne prøve dem fra Tromborg, men har eksem så skal undgå visse indholdsstoffer. Ville det være muligt for dig at tage billede af ingredienslisterne på dem?

Leave a Reply