Tip of the day: Spiralizer vol. 2….

IMG_4436
 Jeg er blevet så glad for min spiralizer – jeg startede med mest at bruge den til at lave “spagetti” ud af squash, men idag brugte jeg den til at lave en rødbedesalat – og det var så nemt og lækkert – og så er den super sund…

Her er opskriften hvis du vil prøve den…kan virkelig anbefales….

Ca 4-5 rå rødbeder (skrællet) som kommer en tur igennem spiralizeren

1 bundt hakket persille

En god feta

Ristede pinjekerner

Hæld ca. 3 spsk olivenolie, lidt salt og saften fra 1 citron over.

Og voila – den er færdig….mums

Spiralizeren...

Spiralizeren…

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

One Response

  1. Stiiine

    Uh, den ser lækker ud den rødbedesalat. Hvis du har lyst, så prøv at tilføje hindbær. Det smager fantastisk sammen og giver det lidt et strejf af sommer! :)

Leave a Reply