Tip of the day: En god nats søvn….

It actually works...

It actually works…

Sommetider kan jeg af forskellige grunde have ret svært ved at falde i søvn eller vågner midt om natten og så ikke kunne sove igen fordi tankerne og alle mine projekter osv kører rundt i hovedet på mig…

Det er virkelig irriterende, da jeg hader at være træt om dagen og gå rundt som en anden zombie!


Jeg fortalte min mor om det og hun gav mig nogle såkaldt soveplastre…

Jeg er altid lidt skeptisk overfor sådanne metoder, men jeg tænkte at det bar et forsøg hver – specielt fordi sidste gang hun gav mig et plaster da jeg havde forstuvet min fod, så hjalp det virkelig! (http://julierolgaard.dk/et-plaster-mod-smerter/)
Og jeg må indrømme at jeg har haft det på i 5 nætter nu og jeg har sovet som en drøm!!! Virkelig….

De stimulere ens egen produktion af sovehormonet melatonin, og giver derfor en dybere og mere rolig søvn. De sender derfor ikke nogle stoffer eller medicin ind i kroppen, hvilket jeg virkelig godt kan lide – på trods af at jeg er lægedatter – hahaha.

Du kan læse mere om dem her – der findes alle mulige forskellige slags… Det er virkelig smart synes jeg!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply