Tip of the day: Ny solcreme – perfekt timing….

Den nye ansigtssolcreme...

Den nye ansigtssolcreme…

Sidste år skrev jeg et indlæg om min all time favorite solcreme til kroppen – som seriøst er den lækreste og bedste jeg har prøvet (og tro mig jeg har prøvet lidt af hvert):

http://julierolgaard.dk/tip-of-the-day-yndlings-solcreme/

Nu har Tromborg så også lavet en udgave til ansigtet – og jeg glæder mig SÅ meget til at prøve den. Jeg bruger personligt solcreme i ansigtet hver dag – uanset vejr, for at beskytte min hud – så den har været længe ventet….og specielt i de næste dage hvor der er distortion i København, og solen forhåbenlig kommer til at skinne, så kunne timingen ikke være bedre!

..og hvis den er lige så god som den gamle, så er jeg en meget glad pige….

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply