Tip of the day: Homeland…

Homeland - med bl.a Claire Danes som spiller helt fantastisk...

Homeland – med bl.a Claire Danes som spiller helt fantastisk…

Jeg er VILD med gode tvserier, og har før været mere eller mindre afhængig af alt fra Breaking Bad til True Blood til Game of Thrones…

Jeg synes der er noget fantastisk over at kunne blive draget ind i en helt anden verden, og det en god serie i min verden virkelig kan, er at gøre dig “afhængig”, så man bare liiiige må se ét afsnit til…..og ender med at sidde oppe til kl 3 hver nat, fordi man simpelthen ikke kan slippe den 😉

Jeg har længe hørt om “Homeland” – specielt fra mine amerikanske venner – men af en eller anden grund var jeg ikke selv hoppet med på bølgen – big mistake!!!

I sidste uge opdagede jeg at NetFlix havde 1 sæson liggende, og jeg tænkte at jeg lige ville lure….hvilket endte med at jeg slugte alle 12 afsnit på under en uge (og her skal det lige siges at jeg var på arbejde, og prøvede at lave en normalt liv imens, så det var mine nætter der blev forkortet en del…)…

Det er virkelig en SUPER fed serie – den er SÅ spændende, de spiller helt fantastisk (specielt Claire Danes) – og så kan man seriøst ikke regne den ud. Lige som man tror at man har gennemskuet det hele – så tager den røven på en – og man er på bar bund igen. I love it!!!

Så hvis sommervejret skifter endnu engang, og du har brug for at begrave dig og bare blive underholdt i stor stil, så er det virkelig en anbefaling herfra.

Jeg kan slet ikke vente til 2 sæson kommer…..

KOM NU NETFLIX!!! (Jeg ved at der er lavet 3 sæsoner, så I kan da i det mindste komme med 2’eren tænker jeg 😉 )

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply