Tip of the day: Hair wonder…

Jeg er blevet SÅ vild med dette lille vidunder…

Intersllsd

Initialiste fra Kerastase…

Jeg har brugt det i ca 2 uger nu og mit hår føles allerede stærkere og mere fyldigt!!! LOVE IT!!!…

Jeg bruger den morgen og aften og jeg kan allerede se de små nye hår der er på vej ud. Det er SÅ fantastisk…

Jeg er MEGA fan!!!!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

6 Responses

 1. Sarah

  Hej Julie, indeholder den parfume? Jeg kan ikke finde noget sted på nettet hvor, jeg kan se en indholdsfortegnelse, så håber du kan hjælpe, for den lyder godt nok lækker.
  Hilsen Sarah

 2. Maria

  Hej Julie.
  Jeg har lige bestilt denne, og glæder mig så meget til at komme i gang med den! Du skriver du bruger den både morgen og aften, fedter den slet ikke håret :-)?
  Hilsen Maria :-)

  • Julie Ølgaard

   Nej det gør den ikke – slet ikke faktisk. Man bruger jo heller ikke så meget af gangen. Men jeg elsker den. Har selv lige bestilt en ny sending :) og jeg kan godt sige dig at mit hår suger det til sig og elsker det :)
   Håber du bliver glad for det.
   Kh. Julie

 3. Anne

  Hey Julie

  Hvordan virker produktet ift neuhair, som du også har prøvet?

  • Julie Ølgaard

   Hej Anne,
   Jeg er jo stor tilhænger af NeuLash, som jeg stadig bruger, men NeuHair gjorde ikke det store for mig – tror jeg. Det var ihvertfald svært at se. Hvorimod dette fra kerastase kan jeg tydeligt se. Man skal have tålmodighed – det tager nok 2-3 måneder før du kan se og mærke forskel, men jeg kan se mange nye hår der er vokset frem, mit hår er blevet længere og knækker ikke og er bare mega sundt. Jeg er stor tilhænger og er nu på min nr.3 flaske og skal snart til nr 4 – hahaha :)
   Kh. Julie

Leave a Reply