Tip of the day: Hår, hår, hår…

Min seje og dygtige frisør Pernille (hos Dennis Knudsen) anbefalede mig sidste gang jeg var hos hende at prøve disse produkter fra Kerastase..

Nye total favorit hår produkter...

Nye total favorit hår produkter…

Jeg lytter aktid til hende, da hun som sagt er super dygtig, og jeg har nu brugt dem i ca. 1 måned og wow – de er seriøst fantastiske. Mit hår er…

…silkeblødt, blevet stærkere og meget mere sundt og så er det nemt!!!

Whats not to like…

Specielt er jeg helt vild med V.I.P. volume in powder. Den giver seriøst så meget fylde og håret fæles tykkere, da den også giver textur. Jeg er vild med det..

Favorit...

Favorit…

Jeg tror dog at det er en blanding af produkterne der har gjort mit hår en tjeneste, da mit hår er blevet meget lettere at styre (jeg har jo krøller og frizz naturligt, men det er blevet tæmmet i stor stil 😉 ) – så jeg er også meget glad for både shampooen, hårmasken og leave in treatment som også er helt fantastisk og giver det blødeste, lækreste hår…

Masken - rent guf for håret..

Masken – rent guf for håret..

Shampoo og olie...

Shampoo og leave in treatment…

Tak Pernille – endnu engang har du reddet mig ;)…

 

 

20140722-083437-30877848.jpg

20140722-083439-30879196.jpg

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

2 Responses

  1. J

    Jeg har også prøvet de produkter – de er super lækre og effektive! Er det også Pernille fra Dennis Knudsen som har lavet din farve og trukket dine krøller ud?

    • Julie Ølgaard

      Ja det er Pernille der farver mig. Men det er ikke hende der har trukket mine krøller ud før, men det er hende der skal gøre det næste gang :)

Leave a Reply