Tip of the day: Fyldigt og tykt hår…

JEG ER SÅ SPÆNDT!!!!

Jeg har jo længe været fan af NeuLash og NeveauBrow, der begge har fået min vipper og bryn til at vokse helt vildt…

NeuHair...

NeuHair…

Nu har producenterne bag udviklet et nyt produkt…

…som jeg opdagede på AntiAge messen hos Clinique BelNaturs stand derude….nemlig NeuHair!!!

Man skal bruge det hver aften – hvor det skal masseres ind 4 forskellige steder i hovedbunden – og så skulle man altså have tykkere og mere fyldigt hår efter ca. 2 måneder. Jeg købte den på stedet, og jeg er SÅ spændt.

Mit hår er virkelig medtaget efter at være blevet farvet og glattet osv. så meget i forbindelse med mit arbejde, og jeg ville elske hvis jeg kunne få mere fylde og tykkelse….

Jeg skal nok holde jer opdateret, men når deres andre produkter har virket så godt, så er mine forventlinger altså ret høje…

Mai Mannice, Claire Ross Brown, Marianne fra BelNature og undertegnede...

Mai Mannice, Claire Ross Brown, Marianne fra BelNature og undertegnede…

Jeg mødtes også med disse skønne piger på messen, og vi havde en super hyggelig dag…

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

8 Responses

 1. Victoria

  Hvem forhandler den? Og hvad koster den?

 2. Manna

  Hvad er din oplevelse nu? Virker produktet… er der fx mange nye hår på vej ud?

  • Julie Ølgaard

   Det er jo svært at sige når det gælder ens hår, men jeg synes specielt i den forresten del af håret at jeg kan se små nye hår. Jeg er meget spændt på resultatet, men føler at mit hår er stærkere pt.
   Kh. Julie

 3. Sille

  Hej julie

  Er SÅ nysgerrig … Virkede det?

  Hilsen Sille

  • Julie Ølgaard

   Hej Sille,
   Det er jo virkelig svært at sige, da det er lidt sværere at bedømme ens hår end fx. øjenvipper. Men jeg må sige at jeg aldrig har haft længere eller sundere (ihvertfald i virkelig mange år) hår end jeg har nu – og jeg har ikke gjort andet end at bruge dette produkt – og så selvfølgelig Moroccan Oil som jeg er rigtig glad for, og gode produkter ellers. Men jeg vil sige at jeg tror at dette har virket og givet mig fylden og styrken tilbage i mit hår. Håber det er svar nok :)
   Kh. Julie

Leave a Reply