Tip of the day: Dejlig læbepomade…

Læbepomade fra JOIK...

Læbepomade fra JOIK…

Efter en behandling hos Clinique Camille, faldt jeg over denne læbepomade, som jeg tænkte lige skulle prøves.

Jeg har før prøvet bl.a fodcreme og andre ting fra mærket JOIK, som jeg har været ret glad for, og deres ting er super rimelige i prisen (denne læbepomade kostede kun 65 kr), så jeg nuppede lige denne her med.

Og mums siger jeg bare….den giver dejligt bløde læber, og lidt farve, så den forstærker ens naturlige glød….

Den er et hit i min bog….

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

2 Responses

 1. Stine

  Hej Julie, Jeg ved ikke, om det bare er mig, der har problemer med dit nye design på bloggen, men når jeg åbner den via bloglovin’, lapper dit billede ind over noget af teksten… :)

  • julie

   Hej Stine,
   Det er fordi din computer “gemmmer” en version af den gamle hjemmeside når du har været der, og derfor ser den mærkelig ud. Det ændre sig helt af sig selv med tiden :) – men ellers kan du også slette din historik, og så ser den fin ud med det samme :)
   Håber det hjælper.
   Kh. Julie

Leave a Reply