Tip of the day: Daglig makeup rutine, samt lidt fif…

Jeg får ofte spørgsmål til min hud, og hvordan jeg holder den så pæn (hvilket jeg selvfølgelig sætter utrolig stor pris på 😉 ). En af “hemmelighederne” er selvfølgelig at jeg tager mig virkelig godt af den, og plejer den virkelig godt. Og så husker jeg bare generelt at give den masser af fugt og luft – dvs. holder makeup frie dage så ofte jeg kan, så den bare kan ånde og have det dejligt.

Jeg er ikke den store pynte pige hvad makeup angår, og jeg kan bedst lide når det bare ser naturligt og lækkert ud, men når det er sagt har jeg selvfølgelig også en makeup rutine når jeg skal til møder, castings eller bare gerne vil se lidt bedre ud en dag.

Jeg håber dette kan svare på nogle spørgsmål – eller forhåbentlig bare give lidt fif 😉

Hud produkter...

Til huden…

Jeg starter med……min hud (efter den er blevet vasket og har fået serum og cremer fra “Tromborg”), hvor jeg lige dækker de væste røde pletter osv., med “concealer pennen fra Tromborg #1”. Derefter er jeg pt. ret vild med “CC Cremen fra Phytomer” (der også har solfaktor 20, og som jeg køber hos Clinique Camille – her). Den giver masser af fugt og dækker ikke lige så meget som en foundation, hvilket jeg godt kan lide, da den giver et virkelig flot og naturligt look. Jeg slutter evt. lige lige af med “Tromborgs mineral pudder” (vanilla), som jeg også lever med hele sommeren. Jeg har bare brug for lidt ekstra fugt her om vinteren, da min hud bliver ret tør. Derefter bruger jeg “Tromborg’s bronzer – Baked Minerals #GOLDEN” på kindbenene – den er seriøst FANTASTISK – den giver det vildeste look og glød – og kan redde en hver dag hvor man føler sig lidt grå…

 

Øjne...

Øjne…

Så er turen kommet til øjenene. Her bruger jeg “Tromborgs eyeliner pen #nude”, på den våde linie inde i øjet, for at lyse dem lidt mere op, og så “Tromborg brow pencil” (jeg skifter mellem #1 og #2) og derefter “Tromborg browfix clear” til at sætte brynene og markere dem lidt.

Sidst men ikke mindst slutter jeg af med min nye vidunder macara – der er SÅ vild – fra “M2 Beaute” (også købt hos Clinique Camille – her). Den kommer med 3 forskellige børstehoveder som man så kan skifte imellem afhængigt af hvilket humør man er i – det er sku da luksus – man kan vælge mellem natural, presicion, volume – I love it.

Øjne...

Wonder mascara…

Next step er læberne – som tager lige nøjagtigt 5 sekunder 😉 – enten “bruger jeg Tromborgs lip balm”, som giver de blødeste, skønneste læber eller “Tromborg lipgloss nr. 7” hvis jeg skal bruge lidt farve..

Læber....

Læberne – jeg smed også lige håndcremen med på billedet, da den bare er SÅ mums….

Sidst men ikke mindst (og også det der tager længst tid) er selvfølgelig håret. Det er blevet ufattelig meget lettere efter jeg har klippet en stor del af manken af, men den skal jo stadig plejes.

Hår....

Hår….

Efter hårvask bruger jeg pt. “Iles Formula finishing serum” i vådt hår for pleje og glans, og så er den også varmebeskyttende. Når jeg så har tørret håret og glattet det med min yndlings guld “ghd glattejern”, bruger jeg “Kerastase VIP – volume in powder” til at give fylde og beachy look, derefter “Kerastase gloss apperal” til at give shine og så slutter jeg af med “Kerastase hår spray” til at holde det på plads hele dagen.

(Jeg vil også lige her på falderebet anbefale hårbørsten fra “Mason Pearson”  til dem af jer der ikke kender den. Jeg fik den i fødsesldagsgave for nogle måneder siden, og den er simpelthen SÅ fantastisk. De er pricy, men det hele værd og jeg kan virkelig mærkelig på forskel når jeg børster mit hår med den og andre børster…just saying…)

Og wupti ca 15 min senere er jeg klar til at gå. Meget længere må det ikke tage når jeg skal skal stå for det – det holder tålnodigheden ikke til 😉

Done....

Done….

God dag derude….

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply