Tip of the day…..Charles Bukowski!

En af mine absolut yndlings bøger…

Jeg har som regel en meget hektisk hverdag, og jeg har sjældent tid til at sidde ned. Dog elsker jeg at læse bøger, og prioriterer det så ofte jeg kan! Man kan fordybe sig på en helt speciel måde, og drømme sig langt væk. Når jeg først er begyndt på en god bog, har jeg det med virkelig ikke at kunne slippe den, før jeg er færdig..

Der findes mange gode forfattere, og jeg kan godt lide at læse mange forskellige slags bøger, men en forfatter der altid har holdt i min bog – er Charles Bukowski. Han var en ener der boede, og levede livet fuldt ud i Los Angeles. Han skriver om menneskerne omkring sig – på kanten af tilværelsen – om sig selv og sit misbrug af både sprut og damer, og om livet i al almindelighed.

Han skriver originalt og ligetil, med en energi der er svær at beskrive, og man bliver suget ind i hans verden – om man vil det eller ej! Han provokerer uden at gøre det for at provokere, men bare fordi han er en mand der skriver tingene som han ser dem! Jeg fik min første Bukowski bog af min far for mange år siden, og jeg har læst de fleste af hans bøger igen og igen (tror han fik skrevet omkring 45 bøger og digte, samt manuskriptet til filmen “Barfly”, inden han døde i 94).

Specielt hans bog “Hollywood” er fantastisk, og virkelig værd at læse….den er vild, sjov, manisk, provokerende og meget, meget mere – den alt andet end kedelig – og man ser en anden side af det Hollywood man kender. Man sluger den råt!

Hvis du kan lide Californication, vil du elske Bukowski – he’s the reel thing!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply