Tip of the day: Boksning….

Min boksetræner Ashira Oure…

Jeg starter altid ugen med en boksetime med min seje træner Ashira Oure i Wellcome. Selvom weekenden har været hård, er der ingen undskyldninger, og jeg er virkelig blevet tæsket igennem – men jeg elsker det!

Jeg har bokset i omkring 4 år nu – to gange om ugen – og det har virkelig ændret min kondition og jeg er blevet markant stærkere. Boksetræning er oldschool træning, og man bruger hele sin krop og alle sine muskler, samtidig med at man bliver hurtigere og stærkere, da meget af teknikken i boksning handler om tempo, styrke og reaktionsevne. Det er en super fed måde at træne på.

Vi starter som regel med 3 min. sjip, 3 gange 3 min. skygge boksning, 3 gange 3 min. hvor jeg slår på pads, og så 3 gange 3 min. på sandsække. Derefter er det lidt forskelligt – det kan være alt fra vægttræning, til konditionstræning med pullups og trapper osv. Ashira er virkelig god til at mixe det op, så det aldrig bliver kedeligt, samtidig med at han presser mig – i hans verden er der ingen undskyldninger, eller “jeg kan ikke mere” – det handler om at tro på det og ikke giver op – og det har jeg lært meget af. Jeg elsker virkelig min bokning, og man har det så fantastisk efter sådan en time….men har også brug for et dejligt bad!!!

Mit tøj efter boksning – det var sgu en hård omgang…

Jeg trænger virkelig til et bad nu….

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply