Tip of the day: Body oil…

Tromborgs body olie...

Tromborgs aroma therapy face & body oil – grape-ginger rose tree…

Vejret er jo så småt ved at skifte og det bliver langsomt koldere i luften. Det kan virkelig mærkes på ens hud synes jeg, og jeg har efterhånden prøvet alverdens produkter for at finde noget der blev ved med at holde min hud blød og glat, da den har en tendens til virkelig at blive tør om vinteren.

Jeg er virkelig glad for Tromborgs face & body oil, som jegn bruger enten alene eller blander den med deres bodylotion – så lækkert.

Den kan også bruges i hår og ansigt – og jeg sover ofte med den i håret som en slags maske, der giver mit hår ekstra fugt – det kan dog være en dag hvor man har tid til at vakse håret om morgenen…. 😉

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply