Tip of the day: Bliv bedre og hurtigere til at løbe…

Jeg elsker jo at lave sport og specielt boksning i wellcome er min helt store ting, som jeg nok aldrig slipper…

Jeg ville dog gerne supplere det med lidt mere løb, men jeg har bare en tendens til at synes at løb er super kedeligt. Jeg er derfor begyndt at løbe med en løbecoach – Peter Liljensten, da jeg som sagt manglede noget motivation til mit løb, og lige få pudset min teknik lidt op osv..

Han har heldigvis vist sig at være super sej, og jeg har virkelig fundet en ny glæde ved at løbe som jeg ikke havde før. Jeg kan lige frem se frem til det og synes at det kan være sjovt at løbe – hahaha – men det er altså stort for mig!

Tilbud i denne måned...

Peters tilbud pt…

Jeg ville derfor lige dele med jer at Peter pt kører dette super seje tilbud – og det kan som sagt godt anbefales…

Så hvis du har ledt efter en undskyldning for at komme igang, så er den her 😉

Pøj pøj..

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply