Tiden nærmer sig…

Nu er der efterhånden kun et par uger til jeg skal hjem til Danmark i et godt stykke tid – hvilket er en ambivalent følelse.

Selvfølgelig glæder jeg mig HELT vildt til at komme hjem og se familie og venner – og arbejde selvfølgelig – men jeg kommer også til at savne LA og mit liv her… Men man kan jo ikke få det hele – og jeg kommer jo heldigvis tilbage!

Rigtige venner skal man sgu huske at passe på og værdsætte...

Rigtige venner skal man sgu huske at passe på og værdsætte…

Jeg skal selvfølgelig have det meste ud af hver af mine sidste dage her, og… kvalitetstid med dem jeg holder af, så min veninde Diana og jeg besluttede os for at tage på Roadtrip til steder hvor vi ikke har været før – denne gang Ojai og Ventura…

Diana troppede op på mit dørtrin efter trafikken var dødet hen, med to dejlige frisklavede smoothies (med dadler, chokolade, kokos og andet skønt) fra vores yndlings sted “Juice Crafters” – og afsted med os.

Det tog ca 1,5 time at køre til Ojai, som er en mini by der ligger i en dal, der vender modsat alle andre dale, så lyset er meget specielt og smukt.

Vi startede dagen med en hike, og gik derefter en tur i den lille by – så idyllisk og sød – men der er ikke meget at lave, andet end at gå ture, spille golf og selvfølgelig drikke vin – så det måtte vi hellere komme igang med tænkte vi…

Super lækker snack efter hård hike i Ojai...

Super lækker snack efter hike i Ojai…

Derefter havde vi bestilt tid til en massage – SÅ dejligt – og så gik turen til Ventura, en anden by ved havet, som ingen af os havde været i. Vi kørte igen lidt rundt og gik så en tur – og endte på en mexikansk restaurant.

Så vendte vi snuden hjemad og besluttede at deserten (for det skulle vi selvføleglig have) måtte indtages på YNDLINGS stedet “The yogurt shoppe” i Pacific Palisades, som seriøst laver VERDEN BEDSTE frozen yogurt med salty caramel – to die for – som man selv laver og putter toppings på – og det er så farligt og SÅ mums.

Den perfekte afslutning på en skøn dag....

Den perfekte afslutning på en skøn dag….

Alt i alt den hyggeligste dag hvor vi ikke lavede meget andet end at snakke, grine, spise og gå – men på den anden side – what more do you need, when you’re in good company.

Love, love, love…

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply