Then this happened – LOVE, LOVE, LOVE!!!

Jeg har sgu fået en ring på fingeren – og en STOR en af slagsen!!!

Love, love, love!!!!

Love, love, love!!!!

Gustav har været nede på knæ og jeg sagde…tadaaaaa…selvfølgelig JA!!!

Det var helt perfekt, laid back og bare SÅ meget os – og jeg…

…glæder mig så meget til det liv vi skal leve sammen.

SÅ smuk og HELT perfekt - min ring som er et unikum fra Hartmanns...

SÅ smuk, anderledes og HELT perfekt …

Jeg har aldrig været pigen der drømte om et stort prinsessebryllup – og jeg troede slet ikke at jeg skulle giftes anytime soon (han tog virkelig fusen på mig) – men nu hvor vi er i gang med at planlægge vores “festivitas”, så kan jeg da godt røbe at jeg er begyndt at glæde mig – MEGET!

Gustav tog som sagt virkelig fusen på mig, og jeg har jo derfor af gode grunde slet ikke været med til at vælge ringen, hentydet hvilken en jeg gerne ville have eller noget. Derfor er jeg endnu mere på “blown away” over den ring han helt selv har fundet – den er simpelthen SÅ smuk og sej synes jeg – den helt perfekte ring til mig – som er et unikum fra “Hartmanns”.

Mange vil måske mene at det er en ret “modig” og anderledes forlovelsesring. Det viser dog bare hvor godt han kender mig, og jeg er LYKKELIG over at han har valgt lige præcis den. Endnu engang er han fuld af overraskelser – på den aller bedste måde – og det er bare en af de mange ting der gør ham helt fantastisk.

Jeg kan ikke sige for meget endnu, men jeg kan love at vores bryllup bliver utraditionelt, sjovt og FYLDT med kærlighed – alt sammen så meget i vores ånd.

Jeg er vild med det – og jeg synes sgu os det er ret vildt at skulle giftes!

LOVE!!!!

LOVE!!!!

Men jeg er en glad lille en – med verdens dejligste “husband to be”… YAY!!!!

Og hurra for kærligheden!

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

8 Responses

 1. Stine

  Stort tillykke, Julie! Den ring er super smuk. Skønt at få lov at følge dig her på bloggen.

 2. cecilie

  Stort tillykke Julie. Du er så skøn – jeg følger dig både her og på instagram. Jeg har altid ‘holdt meget af dig’ og nyder du har en blog!

  Kram fra Cille

  • Julie Ølgaard

   Hvor er du sød – mange tak :) Og dejligt at du trofast følger mig – altid skønt at blive værdsat – det sætter jeg pris på kan du tro :) Kh. Julie

 3. Camilla

  Stort tillykke! Og forresten tak for den gang du og din ven købte smøger til mig i 7-eleven :-)

 4. Irene

  Et stort tillykke <3

Leave a Reply