The Danish invasion…

Yndlingsmennesker...

Yndlingsmennesker…

En af de skønne ting ved Los Angeles er netop at der bor folk fra hele verden, og du møder folk med mange forskellige baggrunde og kulturer – og det er jeg sgu ret vild med…

Men det er nu også dejligt at…

…se sine skønne danske venner, og forleden skulle vi mødes til hvad jeg troede skulle være en stille og rolig hygge aften….men der kunne jeg godt tro om igen – for det gik ret hurtigt op for mig at agendaen var en anden…hahaha

Så jeg kørte hjem med Carlo og satte bilen, ind i en Uber og tilbage på Bungalow (som er et af mine yndlings steder i LA), hvor drengene havde sørget for at der stod en spritzer klar til mig – og så var det ellers ud over stepperne…

Det var en skøn aften i det dejligste selskab – det er nogle fantastiske mennsker – og nogle gange er livet sgu bare sjovere hvis man siger “ja” og springer ud i det (for Gud hvor kunne jeg have kommet med mange undskyldninger for hvorfor jeg IKKE skulle med ud den aften, da det absolut ikke var det mest fornuftige – havde fx. et møde kl 8 næste morgen – men vi lever kun en gang) og det er faktisk næsten altid de spontane aftener der er sjovest…

OG dette var ingen undtagelse – og endu engang vågnede jeg op og var så taknemmelig for alle de skønne mennesker i mit liv…på trods af træthed og en lettere hovedpine 😉

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply