Teater i det fri…

Frilandsmuseet...

Frilandsmuseet ved Lyngby…

Igår prøvede jeg noget nyt…wow 😉

Min veninde Neel spiller pt med i forestillingen “Pelle Erobren” på Frilandsmuseet, og jeg skulle selvfølgelig se forestillingen…

Jeg har ikke været på Frilandsmuseet i mange år, og jeg har som sagt aldrig set teater derude før (hvilket foregår udendørs – super fedt!!), så jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle forvente…men jeg må sige at jeg blev meget positiv overrasket.

Idyl...

Total idylliske omgivelser…

Først og fremmest er der bare så ubeskrivelig hyggeligt og idyllisk derude, og man kan ikke andet end at komme helt ned i tempo, og bare nyde omgivelserne. Vejret var i op og folk sad og spiste deres medbragte picnickurve osv – og det hele var så dejligt!

Får...

Så møder man lidt får…

Vi skulle igennem en gammel mølle for at komme ind til teatret, og så ind på en gårdsplads hvor man sad på bænke, og så spillede skuespillerene forestilingen der!

Det er en forestilling både for børn og voksne, og den tager kun 1 time, så de fleste kan være med. Der var både humor, energi og en god historie i forestillingen – og alle spillerne gjorde et kæmpe og godt arbejde.

Smukke Neel...

Smukke Neel…

Folk virkede som om at de var i super godt humør da de gik derfra – jeg var bare stolt af mine seje veninde 😉 – og jeg ville virkelig ønske jeg selv havde “lånt” nogle børn, og taget dem med….

Det må jeg helt bestemt gøre næste år….det kan ihvertfald virkelig anbefales, hvis man vil lave noget anderledes her en af de kommende skønne sommeraftener…

Carlo var selvfølgelig også med....

Carlo var selvfølgelig også med og var vild med det….

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply