Tabet af et fantastisk menneske og en dejlig veninde…

Smukke Mira...

Smukke Mira…

Her i december måned har jeg mistet en skøn veninde, og vi har alle mistet et fantastisk menneske!!

Dette bliver ikke et langt indlæg, da jeg er fuldstændig ulykkelig og tom for ord. Det er så trist at det er umuligt at beskrive, men jeg vil alligevel vise min respekt for et fantastisk menneske, som vil være mere savnet end man forstår.

Mira Wanting – tak for den du var og den du altid vil være i mindet. Jeg respekterer dig, elsker dig og jeg sætter SÅ meget pris på de minder vi nåede at få sammen og de drømme vi havde sammen.

Du vil leve videre i dine skønne døtre, og i de menensker der holder af dig – og det er heldigvis MANGE.

Jeg savner dig!!!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

12 Responses

 1. Nanna

  Trods jeg ikke kendte Mira fra andet end film og tv, så har det rørt mig dybt, at høre at hun er afgået ved døden.
  Jeg blev så Chokeret da jeg for et par uger siden læste at hun var syg af kræft og havde været det i 1 år. Og jeg blev fuldstændig chokeret da jeg så idag læste at hun var afgået ved døden.
  Mira virkede virkelig som en livsglad person, og siden jeg var lille og så kærlighed ved første hik, har hun været en af mine yndlings danske skuespiller. Og da jeg var yngre var så lidt jaloux på hende, fordi jeg synes hun var så flot. ! :)

  Men i hvertfald, gør det mig ondt at høre, og jeg sender dig, hendes 2 søde piger, resten af hendes familie, og alle andre som mira betød noget for, min dybeste medfølelse, og ønsker at i må komme igennem denne svære tid på bedst mulige vis, og Sender en masse kærlighed og positive tanker til jer.
  Og jeg er sikker på at Mira er et godt sted nu, og vogter over jer alle, og vil hjælpe jer med at komme igennem denne tid og sorg.

  -Sorgen bliver aldrig mindre, MEN den bliver bare nemmere at leve med jo længere tid der går.

 2. Anonym

  Takket være Mira Wanting, vil der nu komme fokus på livmoderhalskræft og HPV vaccination. Hendes alt for tidlige død vil muligvis redde andre kvinder fra at lide samme skæbne. Mine tanker går til hendes pårørende, specielt hendes døtre. Må hendes sjæl hvile i fred.

 3. Simone

  Smukt skrevet. Hvor er det dog forfærdeligt, at kræft endnu engang har taget et så ungt menneske fra verden.
  Hun vil altid blive husket
  Må smukke Mira, hvile i fred

 4. gitte zakariasen

  R.I.P <3
  Alt for tidligt. Livet er sjældent retfærdigt…….

 5. Niels

  Jeg er bare så trist i sindet. Kendte desværre ikke Mira i den virkelige verden, men fra film, blade mv., og for mig har hun altid fremstået som en livsglad, seriøs og smuk kvinde.
  Det gør mig umådelig ked af at tænke på, hun ikke mere er blandt os, og så i en alder af kun 34 år. nej, livet er ikke rimeligt i alt for mange tilfælde.
  Jeg går selv og venter på svar på evt. Kræft i prostata, og bare diagnosen er jo en kedelig en at få på sig.
  Jeg ønsker det bedste for Mira’s familie og ikke mindst hendes to børn. Jeg er sikker på Mira sidder i himlen og passer på dem. Hvil i fred skønne Mira.

 6. TT

  Det gør mig så ondt, at du har mistet din dejlige veninde. Jeg har været meget berørt af hendes død – og tudbrølede, da jeg i går læste din blog. Jeg kunne mærke dybt i maven, hvor ondt det må gøre. Mine egne veninder er jævnaldrende med Mira, så det kunne havet været mig, og jeg kunne ikke forestille mig at skulle undvære nogle af dem.

  Det er trist, at vi ikke skal se hende mere udover på alle de smukke billeder, der heldigvis er af hende, men jer der var tæt på, har mistet så meget mere, end vi kan sætte os ind i.

  Jeg kom i øvrigt til at tænke på filmen Dig og Mig, som du har været med i. Da jeg så den, tudbrølede jeg også. Men heldigvis var det bare fiktion. Det gør mig så ondt, at dit møde med kræften denne gang var virkelighed.

  <3

  • julie

   Tak for dine søde ord! Vi må huske de gode tider, og så håber at vi en dag finder en metode til at bekæmpe denne rædselsfulde sygdom.
   Kh. Julie

 7. Det er så rædselsfuldt at nogen skal miste livet i så ung en alder, dog er jeg glad for, at det først blev offentliggjort for et par uger siden, så både hun og hendes familie kunne få fred i så svær en tid. <3
  Hun har været (og er stadig) en stor forkæmper for kræft. Jeg har ihvertfald besluttet mig for, at min første investering i det nye år bliver en HPV vaccine. Jeg er desværre ifølge regeringen "for gammel" til at blive vaccineret gratis, men Miras dødsfald har bestemt sat en masse tanker igang og jeg betaler gerne selv, for bare at mindske risikoen en lille smule. Håber at der er flere af jer derude, som gør det samme. <3<3

  • julie

   Ja det er så ubeskrivelig ondt og forfærdeligt, men jeg er SÅ glad for at høre at du skal have vaccinen – jeg fik den selv for mange år siden, og vil opfordre alle til at gøre det samme. For når der faktisk findes en vaccine mod denne kræftform, som kan gøre at man ikke bliver syg, så er det da fuldstændig vanvittigt at vi stadig skal miste nogle til den.
   Kh. Julie

 8. Gæst

  Jeg har netop bestilt tid til HPV vaccinationen. RIP Mira Wanting.

Leave a Reply