Få den smukkeste hud – helt NATURLIGT!!!!

Det er jo ingen hemmelighed at min all time favorite behandler når det gælder min hud – både krop og ansigt – er Merete Klitgaard (MKCPH).

Hun er uhyre omhyggeligt og professionel – og absolut ikke bare en behandler der bare ønsker at tjene hurtige penge, men en behandler der går op i at give sine klienter den bedst mulige behandling, og ikke mindst den rigtige der passer til én.

I'm in heaven...

I’m in heaven…

 

(Merete og jeg har lavet en aftale om at I – læserne af min blog – kan få en speciel pris på en DermaFrac behandling – som er en helt vild og fantastisk behandling. Her forklarer jeg hvad det er, og hvordan du kan benytte dig af den fordelagtige pris på behandlingen!)

Jeg ved derfor sjældent hvad der skal ske når jeg kommer hos Merete. Jeg lader altid hende bestemme 100% da hun bedømmer hvad min hud har brug for. Hun kan derfor også…

…have planlægt én ting, men når hun så ser mig og min hud på den pågældende dag, så ændrer hun lidt på hvad hun ellers havde tænkt sig – og jeg går derfra med den smukkeste hun – ALTID.

Hun er uundværlig – det mener jeg!!!

Sidst jeg var der skulle vi prøve noget helt nyt – nemlig en DermaFrac behandling – noget jeg ikke havde nogen ide om hvad var. Men det har jeg så siden lært – og thank God for that!

DermaFrac er mikroneedling behandling, som stimulerer kroppens egen kollagen produktion, for at reducere forekomsten af fine linjer og rynker, strækmærker, firmnes, og ardannelse.

DermaFrac needling systemet giver mulighed for kontrolleret at øge hudens egen reparation mekanisme ved at skabe mikro ”kanaler” i huden, som udløser øget kollagen syntese og derved booster huden (helt uden brug af botox og lign). Resultatet er en tydeligt glattere, fastere og yngre udseende hud.

Jeg skal være ærlig at sige at lige denne del af behandlingen ikke er det mest behagelige i verden,men det gør heller ikke ondt - man kan bare godt mærke at der er noget igang på ens hud...

Jeg skal være ærlig at sige at lige denne del af behandlingen hvor selve maskinen er i gang ikke er det mest behagelige i verden,men det gør heller ikke ondt – man kan bare godt mærke at der er noget igang på ens hud…

 

DermaFrac needling udføres sikkert og præcist med anvendelse af en steril engangs Microroller. DermaFrac disponible mikroneedling roller kommer i steriliserede individuelle pakker fra 0,25 til 2,50 mm, hvilket giver både læger og kosmetologer en innovativ hudbehandling, der er designet til at imødekomme den enkelte clients behov.

Men det er overtsået på kort tid og resten af behandlingen er skøn ;)

Men maskindelen er overtsået på kort tid og resten af behandlingen er skøn ;)

Mikroneedling kan være en god og meget effektiv behandling, men bør udelukkende varetages af behandlere som har fået oplæring, med den dybeste respekt for proceduren, hygiejnen mv., hvilket vil sige at jeg aldrig ville lade hvem som helst lave behandlingen på mig. Det skal virkelig være folk der er dygtige og kan deres craft – som Merete.

Jeg prøvede som sagt DermaFrac sidst jeg var hos Merete og jeg må sige at jeg virkelig kunne se en forskel på før og efter. Min hud strålede og havde virkelig fået et boost og væk var alle små fine linier. Jeg kan virkelig anbefale den, hvis du vil have en flot og glattere og GLAD hud på den naturlige måde… 😉

Det eneste du skal gøre er at sende Merete en mail: info@mkcph.dk eller ring på: 31515852 – så giver hun jer behandlingen til 800 kr istedet for normal prisen på 1100 kr 😉

Merete har klinik på Østerbro i København, og hvis du ikke lige har mulighed for at komme forbi der, kan du også kontakte hende og så kan hun helt sikker råde jer til hvem der er dygtige til denne behandling – og andre for den sags skyld – i nærheden af hvor I bor.

Pøj pøj med det – håber I bliver lige så glade for det som jeg er – men det er jeg nu ret sikker på 😉

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply