Spoiling myself…lucky me!

Lige om lidt rejser jeg tilbage til USA i 1,5 måned, og så skal der jo lige stockes op på yndlings produkter inden…

Heaven....

Heaven….

Jeg var derfor lige forbi Tromborg og hente favoritterne, så kan jeg lige klare mig på turen…det ser lidt overvældende… ud når det samles på et billede – men det er sgu vigtigt for mig at have gode produkter med :)

Specielt olierne er fantastiske at blande i cremer, og også alene – jeg har dem altid med når jeg flyver, og på lange ture som den jeg skal ud på til LA, refresher jeg lige med olien undervejs også, så min hud holder sig fugtet og glad….Love it!

Love....

Love…

 

SÅÅÅ gode...

SÅÅÅ gode…

Mums….siger jeg bare!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply