Smukfesten – er virkelig smuk!!!

Gratis luftguitar – I love it!!!

I søndags kom jeg hjem fra min første “Smukfest” – aka Skanderborg Festival – og jeg har aldrig prøvet noget lignende. Det var SÅ fantastisk. En stor havefest med skønne mennesker og god musik, der varede i 4 dage. Jeg har altid kun hørt positivt om Skanderborg Festivalen, men jeg har desværre aldrig været med før i år. Jeg ender altid med at tage på Roskilde, og så er turen til Skanderborg bare aldrig blevet til noget. Kæmpe fejl!

Smukfesten er virkelig smuk! Folk er søde, og hygger sig, og alle er der for at have en fest – og bare have det super sjovt. Stemningen er helt fantastisk, og det at det foregår midt i en bøgeskov, gør det endnu mere specielt og hyggeligt. Jeg er vild med det…..!!!

Vi kom onsdag og tog hjem søndag – godt trætte – men lykkelige efter de bedste dage. Der er blevet danset, drukket, grint og hygget i stor stil!!!

Vi ses igen næste år Smukfest – det er sikkert og vist!!!

Her er lidt billeder fra de sidste mange dage…..

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply