Skiferie….nu i camo….

Uhhh, nu nærmer tiden sig hvor jeg snart skal afsted igen – imorgen….ihhhh hvor jeg glæder mig.

Her er et lille gensyn med sidste års tur….

I påsken var jeg med nogle venner af sted på ski i Tignes, Frankrig. Min ven Michael har en camp, hvor man kan lære at køre freestyle-ski (eller snowboard) – “FSA camp” – så han skulle arbejde dernede, og vi havde egentlig regnet med, at vi skulle have en stille og rolig uge med masser af skiløb, hygge og afslapning….men sådan skulle det bestemt ikke blive!

Jeg ved ikke helt, hvad der skete, men det endte med at blive den sjoveste og mest vanvittige uger længe. Der var både DM i Freeride og DM i pukkelpist i løbet af ugen – og folk var i ekstremt højt humør…

Skiløbet blev det desværre ikke til SÅ meget med…..!!!!!! – men til gengæld tror jeg aldrig, jeg har grint så meget. Afterski startede ret tidligt på dagen for os, og sluttede MEGET sent. Der var høj sol de fleste dage, så det blev til nogle lange frokoster i solen med masser af hvidvin og godt selskab. Vi mødte mange fantastiske mennesker, og den “berømte” Camo-klub blev dannet. Vi endte ferien med, at vi alle samme var iklædt “fuld Camo” fra Colour Wear (CLWR), og det må have set fuldstændig vanvittigt ud, når vi kom kørende sammen, men vi havde en fest med det. Det var en vild og fantastisk uge, fyldt med (lidt) skiløb, dejlige mennesker og masser af ballade – på den aller bedste måde….

 

Vi skal afsted igen næste år – det er der vist ingen tvivl om….

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply