Savner ham her…

…..MEGET endda!!!

Min dejlige Don Carlo...

Min dejlige Don Carlo…

Man ved ligesom at man vil savne sin kæreste, familie og venner når man rejser væk i længere tid, men det er sgu hårdere end man tror at efterlade sin hund i 3 måneder og rejse langt væk. Selvom jeg ved…

…at han bliver passet og plejet (og helt sikkert overforkælet) – så er det sgu først når man er væk fra dem at der virkelig går op for én hvor meget man elsker at have dem hos sig – og hvor vant man er til det.

Carlo er normalt med mig overalt og det er bare en selvfølge at han er der, men her i de sidste 3 måneder hvor jeg har været i Los Angeles og er han blevet hjemme hos Gustav – og da Gustav var på besøg blev han passet af en veninde der selv har hund – har jeg ligesom manglet min følgesvend!!! Not fun!!!

Næste gang kommer han sgu med….

Men heldigvis ved jeg at han har en fest – og charmer sig ind på alle – og nyder livet! Hvilket trods alt gør det lidt lettere at kapere…

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

One Response

Leave a Reply