Så er jeg begyndt at undervise igen…endelig!!!

Mit nye "andet" hjem...jubiiii

Mit nye “andet” hjem…jubiiii

Jeg har altid holdt utrolig meget af at undervise i skuespil, og jeg har gjort det “on and off” i mange år – både…

…enetimer og holdundervisning, og jeg synes det er noget af det bedste der findes…

Især når man er heldig at ramme helt plet, og få en – eller et hold af elever – der bare brænder for skuespil, og hvor man virkelig kan mærke deres passion og lyst til at lære.

Det gør det både super givende og rigtig sjovt at arbejde med dem, og jeg synes det er fantastisk at se hvor meget man kan få folk til at rykke sig, ved at udfordre dem, hjælpe dem og selvfølgelig gøre dem trygge nok til at “turde” give sig helt hen.

Jeg er lige begyndt med en ny klasse her i Los Angeles. Det startede bare med en enkelt elev der gerne ville læse hos mig, så blev det til 5 og nu på under 2 uger er det blevet til 20 elever – blot ved “word of mouth”. Det er fantastisk og jeg er ovenud glad!

Jeg havde dem alle sammen forleden til 2 fantastiske timer – og selvom det er super hårdt og man virkelig bliver drænet, så svævede jeg væk på en lyserød sky…

Jeg flyver hjem til Danmark på et lille visit senere idag og et par uger frem, men når jeg kommer tilbage til Los Angeles, så forsætter vi hvor vi slap – og jeg glæder mig allerede….

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply