Så er det blevet tid til at prøve nye produkter i varmen…

Der er pt hedebølge i Los Angeles, og det gør det altså (som mange af jer piger nok kender) RET SVÆRT – for ikke at sige umuligt – at have makeup på, eller bare at se nogenlunde anstændig ud. Men life goes on som man jo siger, og jeg skal stadig til møder og præstere – så det er jo bare med at prøve at få det til at fungere…

To af de nye produkter jeg prøver for tiden...

To af de nye produkter jeg prøver for tiden…

Jeg fik tilbudt af Ezzence.dk at prøve nogle af deres produkter og se om det var noget jeg synes om…

Som med alt andet er der jo noget…

…man kan bruge og andet der virker mindre godt, men jeg har valgt to ud som jeg synes fungerer rigtig godt – især i varme og i tør luft…

Demalogica booster...

Demalogica skin hydration booster…

Denne booster har været rigtig god til at “booste” in hud, og give den ekstra fugt, og jeg bruger den hver morgen unden min dagcreme…

Jane Irendale foundation...

Jane Iredale foundation…

Jeg er ikke den store fan af tunge foundations, hvor det næsten ligner at man har en maske i ansigtet, jeg er derfor blevet ret glad for denne version fra Jane Irendale, som er super let og giver et rigtig flot og naturligt look – hvilket jeg virkelig godt kan lide – og så holder den faktisk ret godt i varmen! Jubiii…

Jeg har lavet en aftale med ezzence.dk om at I kan få 11% rabat på ezzence.dk – hvis I selv vil prøve nogle produkter.
Det fungere som følgende:
1. Læg dine ønskede produkter i indkøbskurven
2. Indtast rabatkoden: EZZ11ENCE i rabatkodefeltet og klik på ‘Anvend’
(OBS! Du skal være logget ind for at koden virker!)
3. Gå til betaling.
Det med småt:
Gyldig på www.ezzence.dk i 30 dage | Kan kun benyttes én gang pr. kunde |
Nogle mærker og kampagner kan være spærret for rabat | Indløses i betalingsprocessen |
Kan ikke byttes til kontanter eller bruges til køb af gavekort samt spaophold |

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply