Så blev jeg sgu gift…

LOVE!!!!

LOVE!!!! (Billedet er taget af seje Christina Simonia)

Jeg har egentlig aldrig drømt om det store bryllup, og aldrig gået med en lille prinsessedrøm i maven. Det har Gustav heller ikke (især ikke det med prinsessedrømmen 😉 ) så derfor blev jeg jo SÅ overrasket da han overhovedet friede. Det medførte jo så også at vi virkelig ikke vidste hvilken slags bryllup vi ville have, men kun at det skulle være anderledes – og det kan man vidst roligt sige at det blev. Jeg kan uden at blinke sige at det var den vildeste dag i hele mit liv!

Min smukke brudebuket...

Min smukke brudebuket…

Vi fandt ret hurtigt ud at at valget af venue skulle blive Ree Safari Park i Ebeltoft (selcom ingen af os havde været der) – det mærkedes bare rigtigt og måden de kommunikerede på og svarede på alle vores spørgsmål osv var bare SÅ imødekommende og skøn at det bare føltes helt rigtigt. Og thank god for that.

Aldrig har jeg fået så god service – så mange smil og en “alt kan lade sig gøre attitude” – helt fantastisk.

Elskede de her to - så fed stemning!

Elskede de her to – så fed stemning!

Det endte så også med at vi havde den skønneste og vildeste dag – fuld af kærlighed og sammen med dem vi elsker omkring os.

Suppleret med Guns’n’roses “Welcome to the jungle som jeg kom gående ind til, en grib der kom flyvende med ringene, en helikoptertur, en safaritur, de smukkeste og sjoveste taler – og bare den bedste stemning ever.

Det var en helt ubeskrivelig dag som jeg aldrig glemmer!!!

.......

…….

Vi havde mange specielle gæster til vores bryllup...

Vi havde mange specielle gæster til vores bryllup…

 

Getting ready....

Getting ready….

 

Mine sidste minutter som ugift kvinde...her med min far...

Mine sidste minutter som ugift kvinde – her med min far…

 

Familien...

Familien…

 

Mine dejlige forældre...

Mine dejlige forældre…

 

Tøserne....

Tøserne….

 

Skønne David Andersen - min fantastiske ven, som også havde lavet min smukke, smukke kjole...

Skønne David Andersen – min fantastiske ven, som også havde lavet min smukke, smukke kjole…

 

Gustav holdt verdens måske bedste tale...

Gustav holdt verdens måske bedste tale…

 

Wuhuuuu....

Wuhuuuu….

 

Yndlings Therese og undertegnede...

Yndlings Therese og undertegnede…

 

One happy married girl...

One happy married girl…

 

man skal jo ankomme med stil...

Man skal jo ankomme med stil…

 

Skønne Sabine og jeg...

Skønne Sabine og jeg…

 

Så har man prøvet det med...

Så har man prøvet det med…

 

Husband and wife...

Husband and wife…

 

Yes and yes...

Yes and yes…

Alt i alt den ultimative dag, hvor jeg var så heldig at blive gift med jordens bedste og dejligste mand – og alt bare gik som det skulle – og gud hvor føles det dog bare fantastisk at være gift! Jeg er vild med det!

I’m one lucky girl!

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

7 Responses

 1. Stine

  Stort tillykke og sikke fantastiske billeder! Hvordan kom I på at holde brylluppet i Ree Safari Park?

 2. Gitte Petersen

  Smukkeste billeder og tillykke
  Ved du hvor Therese smukke kjole er fra? Wow
  Med venlig hilsen Gitte

 3. Irene

Leave a Reply