Så kom der lige forkælelse ind af døren!!!

For noget tid siden blev jeg inviteret ind og møde en super dygtig makeup artist fra NARS i Paris, som lagde den smukkeste og mest naturlige makeup på mig, og gav mig en lang liste af produkter som passede godt til mig og min hud… (læs indlægget her)

Mmmm - forkælelses pakke no. 1...

Mmmm – forkælelses pakke no. 1…

Idag kom der så en dejlig…

…forkælelses pakke ind af døren – og jeg må indrømme at jeg er en meget glad pige lige nu….

De er virkelig SÅ lækre de produkter – og især denne blandning af disse tre produkter giver seriøst den smukkeste hud ever….

Serum, foundation og primer...

Serum, foundation og primer…

Jeg renser min hud med “cleansing foam” fra Tromborg hver morgen, derefter bruger jeg “Optimal brigtening serum” fra NARS for at give min hud en flot glød og ekstra fugt, så min “Anti age wrinkel cream og øjencreme” fra Tromborg, og til sidst “primer og foundation” fra NARS. Og wupti, så har man den flotteste og mest jævne hud ever, og det tager seriøst ikke mange minutter.

Foundationen er seriøst er så let og lækker at det føles som om man slet ikke har noget på. SKØNT!!!

Især da jeg aldrig har været den store fan af foundation, da jeg ikke kan lide at se makeuppet ud, og helst vil se så naturlig ud som muligt. Men det gør man virkelig med denne, og jeg får komplimenter for min hud hver dag efter jeg er begyndt at bruge denne kombi.

Man behøver selvfølgelig ikke gå all in og købe alle produkter til at starte med – jeg ville gå efter Primeren og Foundation først hvis jeg skulle vælge (og selvfølgelig nogle gode cremer – da hudpleje trods alt er vigtigere end makeup – for har man en flot og velplejet hud til at starte med, vil alt bare se flottere ud).

Det fede ved NARS produkter er at man sagtens kan bruge dem sammen med sine vante cremer osv – i mit tilfælde Tromborg….always 😉

En anden dejlig ting er deres concealer (nr. 5 fra venstre på billedet) som jeg lige dupper med til sidst hvis der er nogle steder hvor der er behov for lidt ekstra dækning…

Browpensil, eyeliner, concealer og læbestift...

Browpensil, eyeliner, concealer og læbestift…

Sidst men ikke mindst var disse øjenskygger og rouge også med i pakken – og jeg glæder mig til at prøve dem – elsker farverne….så lækre…

Rouge og øjenskygger....

Rouge og øjenskygger….

Så skønt at blive forkælet….lucky me!!! 😉

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

One Response

Leave a Reply