Rutchebaner, solskin og udfordringer…

Jeg er (og har altid været) helt, helt, helt vild med rutchebaner…

En meget glad pige...

En meget glad pige…

Jeg bliver seriøst som et lille barn – og er helt lykkelig når jeg ved der er en rutchebane i sigte. Så da vi besluttede at tage en tur i Six Flags Magic Mountain… (der er en kæmpe forlystelsespark KUN med rutchebaner som jeg ikke har været i i et par år), kan I nok forestille jer at jeg kom helt op i det røde felt – på den bedst mulige måde…jeg var en meget meget GLAD pige!

Here we go...

Here we go…

 

Tøserne er klar...

Tøserne er klar…

Det endte også med at være verdens sjoveste dag og efter at Clara og Therese lige havde overvundet den første tur i en af de kæmpe rutchebaner, hoppede de med på min vogn – og vi fik seriøst prøvet alt hvad der var at prøve og havde en fest imens – så sjovt.

Good times...

Good times…

 

Snacks skal der også til...

Snacks skal der også til…

 

Is pigen kalder de mig....

Is pigen kalder de mig….

Det er så vildt hvad de kan finde på med de rutchebaner, der er jo efterhåneden ikke noget der ikke kan lade sige gøre, du kører på hovedet, baglæns, liggende – ja, you name it. Og så er nogle af dem SÅ sindsygt vilde at man slet ikke kan beskrive det – I love it!!

Her ligger vi nærmest ned - i nok den vildeste af alle rutchebanerne - Tatsui ;)

Her ligger vi nærmest ned – i nok den vildeste af alle rutchebanerne – Tatsui ;)

Den nyeste var en Virtual Reality rutchbane, hvor man sag med briller på og kørte i ruchebane mens man så på en skærm a la en iphone som var spændt på ens hoved, og så kunne man skyde og det var bare CRAZY – seriøst så skørt og vildt!

I love it…

Wuhuuuu...

Wuhuuuu…

Hold da op hvor er man smadret efter sådan 12 timer i legeland…hahaha – jeg skal love for at vi sov godt den nat…

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply