Premiere på krigen…go see it!!!

Inden jeg tog tilbage til Los Angeles, var Gustav og jeg til premiere på “Krigen”, som er en ny film af Tobias Lindholm, produceret af dygtige Rene Ezra og Tomas Radoor, med Pilou Asbæk og Tuva Novotny der begge spiller fuldstændig fantastisk i hovedrollerne…

På vej til premiere på Krigen...

På vej til premiere på Krigen…vi prøvede at beslutte hvem der var højest, da vi jo stort set er lige høje!!!

Og hvis du ikke allerede har været inde at se den, så kan det kun…

…gå for langsomt – den er seriøst noget helt specielt og en af de bedste film jeg længe har set!

Lige efter filmen var færdig, manglede jeg ord – hvilket ligner mig dårligt – jeg vidste simpelthen ikke hvad jeg skulle sige, da den havde rørt mig så dybt.

 

Pilou i "Krigen...

Pilou i “Krigen…

Det er en barsk, rørende, fængende og så er det en super vigtig historie – fortalt på Tobias’s helt specielle og medrivende måde, og spillet fænomenalt af alle medvirkende (en stor del af soldaterne i filmen er rigtige soldater, hvilket gør det hele meget ægte).

Man sidder limet til sit sæde igennem de 2 timer den varer.

Jeg kan kun sige: Skynd jer ind at se den – det vil I ikke fortryde!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply