Preggo afterburner…

En glad pige EFTER behandlingen...

En glad pige EFTER behandlingen…

At være gravid er fandme hårdt for kroppen – den får altså nogle seriøse beatings – hvilket jo også giver ret meget mening, da den jo for fanden er ved at skabe et menneske – hvilket stadig er over min forstand at den overhovedet kan🙏🏻

Det vil dog også sige at det sætter sine spor bagefter, og det er jeg ikke meget for :) (selvom jeg er ret meget til det lille basse der er kommet ud af det) – så noget måtte gøres! Jeg ventede helt fornuftigt de ca 8 uger med at gå i gang med træning, som jeg blev anbefalet af min fysioterapeut, men jeg tænkte at der måtte være noget jeg kunne starte med inden.

Jeg spurgte derfor min altid kloge hudguru Merete Klitgaard hos MKCPH og hun anbefalede mig at……prøve cupping – for at få alle affaldsstofferne ud f min krop og komme den cellulitis der kommer krybende til livs. Yes please!!!

Cupping er en traditionel kinesisk medicin (TCM) teknik, som kombineret med aktive ingredienser (tidl. urter og røgelse) går flere tusinder år tilbage, og kan laves i forskellige variationer, primært glas eller silicone cupping.

Cupping kan anbefales til alle, ikke mindst i forbindelse med træning / konkurrence sport, idet Cupping lindre muskelsmerter, øger cirkulation, cellemetabolisme og vævsheling, reducere ødemer, toxins, cellulite og opstramende. Og så selvfølgelig til post graviditet.

Cupping er effektivt med en her og nu effekt hvor suget fra kopperne arbejdere intenst som ved en dyb massage. Ikke alene føles det godt og effektivt men er en non invasiv behandling som giver øjeblikkelig velbefindende og gør kram på den rædselsfulde cellulitis der pludselig og kan være at skimte 🙈

ÅRSAGER TIL CELLULITE:
75% af årsagen til cellulite siges at være hormonel.

Det kvindelige hormon østrogen, der er ansvarligt for fedtansamlinger forskellige steder på kroppen, og kan bevirke en binding af væske.

I puberteten stiger produktionen af østrogen og gestagen og ud fra disse hormoner dannes  hormonet progesteron. Progesteron kan svække bindevæv. Herved er det første grundlag for cellulite laget.

Så vi bookede en tid og gik igang. Jeg har faktisk prøvet Cupping hos Merete en gang før, men mindes ikke at det var særligt ubehageligt så jeg glædede mig til en omgang afslapning på massagebænken. Men der kunne jeg godt tro om igen, for s… en omgang!!!! Hahaha…

Av siger jeg bare...men det er det hele værd....

Av siger jeg bare…men det er det hele værd….

Cupping kan jo være ganske rart og behageligt hvis man (som sidste gang jeg prøvede det) ikke har så mange affaldsstoffer…men når man nu har været igennem en graviditet og de sataner har hobet sig op igennem så mange måneder, så skal jeg love for at det kan mærkes. Det er ikke noget man ikke kan klare, men jeg skulle lige bide tænder sammen et par gange 😉 Men så tænker jeg på resultatet og så er alt jo til at klare.

For der er et synbart resultat når man er færdig – virkelig – huden er glattere og mere fast og bare sundere at se på…og så er det alt smerten værd…yay!!!

Næste step er en bodywrap og den skal jeg have senere idag…jeg GLÆDER mig….og skal selvfølgelig nok skrive om den også.

Ha en smuk “sommerdag” derude…

//Julie

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply