Pre-fødselsdag…

I virkeligheden har jeg først fødselsdag på søndag, men fordi jeg står og skal en måned til Los Angeles og derfor ikke er hjemme, besluttede Gustav at holde “pre-fødselsdag” for mig i lørdags…SÅ dejligt!!

Gustav mens han forkælede mig i stor stil....

Gustav mens han forkælede mig i stor stil….

Desværre lå jeg syg fredag, og det meste af lørdag efter en alt for hård arbejdsuge med optagelser, møder og skole. Jeg fik dog strammet mig op, og kom ud af sengen lørdag aften, og det er jeg meget glad for at jeg gjorde…og ved hjælp af lidt ipren, og en stærk vilje glemte jeg da os feberen i nogle timer….

Det hele skulle være en overraskelse, så jeg fik bare besked på at stå klar kl 18.30, hvorefter vi skulle ud i det blå.

Vi kørte nordpå, og jeg havde ingen ide om hvor vi skulle hen -selvom jeg livligt prøvede at gætte, mange gæt var helt ude i hampen – som fx. skal vi køre gocart? (jeg havde feber og et hoved der var ved at sprænge – hahaha) og lign.

Men da vi nærmede os humlebæk, og den lille “landsby” ved Sletten Havn, gættede jeg på Sletten kro….et sted jeg kun har været én gang før, men som seriøst er noget af det hyggeligste.

Gustav havde sørget for et super dejligt bord med udsigt over havnen, og allerede efter det første glas champagne havde jeg det meget bedre…

Derefter spiste vi den lækreste middag og fik dejlig vin, mens vi fik virkelig snakket og grint – noget vi slet ikke har haft tid til på det sidste, da vi begge har haft sindsygt travlt – og det var virkelig tiltrængt – især når jeg nu skal være væk i 1 måned….

At aftenen så sluttede med at jeg fik verdens fineste fødselsdagsgave – som jeg har kigget på SÅ længe – gør absolut ikke at jeg føler mig mindre heldig og forkælet…

Min fødselsdagsgave: Den smukkeste Jane Kønig ring i 18 karat guld...

Min fødselsdagsgave: Den smukkeste Jane Kønig ring i 18 karat guld…

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply