Pilates – nu med TRX….

Jeg prøvede jo nogle måneder at lege med tanken om at blive en pilates pige – og lige meget hvor gerne jeg VIL være det, så bliver jeg det nok aldrig helt. Ikke fordi jeg ikke synes det er fedt, eller at man får en MEGA pæn krop af det – for det gør man, men mere fordi jeg bare ikke er god til det!!! Hahaha min små “pigefodboldben” (som Neel kalder dem), har er bare ikke glade for at strække sig helt ud!!!

Men jeg er jo ikke fan af at give op – og nu har PilatesCph hvor jeg gik til pilates fået TRX – som er noget jeg er RIGTIG glad for! Og så føler jeg stadig at jeg bevæger mig lidt i pilates familien…

TRX holdet hos PliatesCPH i fuld gang...

TRX holdet hos PliatesCPH i fuld gang…

TRX Suspension Training kommer oprindelig fra US Navy seals, da grundlæggeren, Randy Hetrick, gjorde tjeneste hos The U.S. Navy Seal’s erkendte han nemlig at han manglede et træningsredskab for at kunne holde ham og hans gruppe i skarp fysisk form, på meget lidt plads. Han udviklede derfor TRX – en træningsform som nogle mener er den mest alsidige og komplette nogensinde, hvor du udelukkende bruger din egen kropsvægt som modstand.

I en dyb og koncentreret lunges...

I en dyb og koncentreret lunges…

Det er hårdt, sjovt og man træner muskler samtidig med at pulsen er høj – en virkelig fed blandning. Plus “timen” tager altid kun 1/2 time og så har du virkelig trænet hele kroppen igennem!!

Neel bliver lige rettet lidt af vores instruktør Gitte... ;)

Neel bliver lige rettet lidt af vores instruktør Gitte… ;)

 

Jeg kan lide det…

Synkron (og yndefuld ;)) træning...

Synkron (og yndefuld ;)) træning…

Det skal klart blandes ind i min ugenlige træningsrutine – og så er de bare så søde hos PilatesCph, så man går altid derfra med et smil på læben, hvilket jo også er en dejlig ting….

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

2 Responses

  1. Hej,

    Jag skulle gärna vilja komma i kontakt med dig gällande sponsring, men det verkar som att ditt kontaktformulär inte fungerar. Skulle du kunna skicka mig ett email till ovan adress, så svarar jag med mer information?

    Mvh Jonas

Leave a Reply