Pilates – long time, no see..

Forleden var jeg til Pilates for første gang i meget lang tid, da jeg jo har været på ferie. Jeg har løbet og trænet på min ferie, så jeg regnede ikke med at jeg ville kunne mærke den store forskel….men der tog jeg fejl.

Jeg kunne virkelig mærke, at jeg ikke havde brugt de små muskler man bruger i Pilates i lang tid, og det var så dejligt at få fat i dem igen. Derudover var jeg kun blevet om muligt mere stiv i mine ben, og selvom min instruktør, Camilla, mener at det går den rette vej med at blive mere smidig, så synes jeg at det har lange udsigter. jeg er jo ikke jordens mest tålmodige menneske, og kan bedst lige når der er resultater med det samme, men sådan er det jo desværre ikke altid, så det er bare med at blive ved.

Det er jo så uretfærdigt at det tager så lang tid at bygge musklerne op, men så kort til at nedbryde dem! På den anden side er det dog den bedste måde, at holde sig motiveret på til at blive ved med at træne….så det vil jeg bestemt gøre!

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply