Pilates – gratis prøvetime…

Nu har jeg jo flere gange skrevet om, at jeg er begyndt til Pilates og at jeg faktisk bliver mere og mere glad for det!

Idag var jeg igen til en såkaldt åben time, og jeg føler virkelig at der sker noget. Jeg kombinerer ofte Pilates med spinning eller løb, og jeg kan mærke at jeg bliver stærkere på en ny måde, og klart mere smidig (selvom det stadig går langsomt :)).

Jeg er begyndt bedre at kunne forstå filosofien bag Pilates, og hvilke ting jeg skal fokusere på, så det føles super fedt….

Nu kan du også komme med….Pilates Cph tilbyder lige nu en gratis prøvetime til dig, hvis du kunne tænke dig at være med, og se om det er noget for dig. Du skal bare følge linket her: PilatesCph i Nørregade.

Enjoy…

I fuld gang….

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

4 Responses

 1. Maria

  Det lyder altså ret spændende.. Ved du om det er godt hvis man gerne vil tabe sig? :)

  • julie

   Ja det tror jeg bestemt at det er. Man træner jo alle ens muskler, og hvis man fx kombinerer det med konditionstræning, tror jeg det vil have en fantastisk effekt. Men tag en snak med dem når du er der – de er super søde pigerne derinde, og de er rigtig gode til at vejlede, så du får det meste ud af din træning :)

 2. Jeaette

  Hvor går du til spinning henne? Jeg leder nemlig efter et godt sted i kbh :)

  • julie

   Jeg går til spinning i Wellcome i Hellerup – klart det bedste sted i København. De har mere avancerede cykler, og en stor skærm, så du hele tiden kan holde øje med at du ligger på det rigtige niveau osv. Det er et rigtig fedt center….:)

Leave a Reply