På tur med to dejlige damer og en ond hveps…

Neel har jo for et par måneder siden født den smukkeste lille datter, og forleden var jeg så heldig at være i selskab med de to skønne damer…

PÅ tur med dejlige Neelis...

PÅ tur med dejlige Neelis…

Vi gik en lang tur på kastellet – (jeg blev bidt af en…’…bi/hveps der sgu fløj ind i min skjorte det lille bæst, men jeg er heldigvis ikke allergisk så jeg slap billigt, men det var sgu ikke rart skal jeg love for) – spiste en dejlig frokost hos “Mormor” en hyggelig lille cafe i St. Kongensgade, og fik rigtig snakket og hygget!!!

SÅ dejligt!!!

Tre damer på tur...

Tre damer og Carlo på tur…

Jeg er så glad på Neels vegne – og hun er allerede en fantastisk mor – så jeg bliver helt stolt.

Hold kæft hvor er kvinder egentlig bare pisse seje!!!

Hurra for kvinder (og selvfølgelig også mænd) – og for livet i sig selv!

Lad os huske at få det bedste og meste ud af det…

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply